+46 (0) 730 577 747 Om oss

Midgårds Cirrus

Midgårds Cirrus

F: 1 juli 2000

Valack

Brun

85 cm i mankhöjd

E: Ulrik

U: Cinderella

Flyttade hit juli 2014 tillsammans med Milou.

Vi fick åka i hästtransporten jättelänge för det är långt till Skenshyttan från Lycksele. Först åkte vi med våra dåvarande ägare till Örnsköldsvik och där fick vi rasta lite och byta transport till Gittan och Jannes hästtransport.  Det tog en hel dag att åka. Vi stannade några gånger efter vägen så att vi fick komma ut och sträcka på benen, dricka vatten och äta lite gräs. Så det gick väldigt bra.

Här på gården jobbar jag med ridskola, ridlekis, uteritter för barn och ridläger. Jag är också en bra körhäst för jag gillar att dra vagnen.

Jag och Milou har alltid bott på samma ställe först på ett stuteri som heter Stuteri Midgård och ligger i Skellefteå. Sen flyttade vi  till Lycksele när jag var 3 år och Milou 2 år. Där bodde vi hos en familj med 3 barn och de två flickorna skötte om oss och tyckte mycket om oss. De var ledsna när vi flyttade men nu var de så stora så de kunde snart inte rida på oss mer. Därför fick vi flytta till Hyttornas Hästgård för här finns barn som kan rida och sköta om oss.

Jag och Milou är halvbröder för vi har samma pappa.

Vi gillar att busa med varandra och de andra shettiskompisarna.

Det är också roligt när barnen kommer och rider på oss.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.